Comprar llibret de pernil i formatge per internet
Comprar hamburguesa de vedella amb bacó per internet
comprar ales de pollastre adobades online
Comprar nuggets de pollastre per internet

Sobre nosaltres

3009 V1 300ppp 367x161

La Carnisseria Elena

La Carnisseria Elena és una botiga a Sant Just Desvern amb clients i clientes que mostren una gran fidelitat. Porta des de 1952 generant carn de gran qualitat a través de les seves botigues. Les carns són escollides per nosaltres i ja venen directament a la botiga, sense cap més intermediari. Això ens assegura una gran qualitat del gènere. Ja són tres generacions dedicades al negoci i ara se n’afegeix una tercera amb el vessant digital. 

A més de la bona qualitat dels productes, també ofereix una part de cuina creativa oferint productes nous i innovadors per tal de satisfer als paladars més curiosos.💡

 

L' àvia elena

elenafilet
elenatallant

La història comença amb la seva família, els quals van començar obrint un bar a Barcelona. L’Elena recorda que la major part de la clientela eren treballadors d’un escorxador situat a pocs metres. La mare i el pare de l’Elena, que veien que els carnissers que freqüentaven l’escorxador es guanyaven relativament bé la vida, van decidir marxar cap a Sant Just i muntar una carnisseria. Van obrir una carnisseria polleria i, tres mesos més tard, van instal·lar una parada al Mercat. L’Elena recorda que, quan van arribar a Sant Just, ni el seu pare ni la seva mare coneixien el negoci de la carn, però van decidir arriscar-se i engegar el negoci: “no anàvem sobrats de diners, però el meu pare era molt valent i la meva mare, molt treballadora”.

L’Elena combinava els estudis amb la feina al mercat fins que va dedicar-se exclusivament al negoci. “M’hauria agradat estudiar més, però com que era filla única no em vaig plantejar cap altra cosa que seguir el negoci”, explica. Els primers anys al Mercat van ser complicats, perquè hi havia poca clientela i la família de l’Elena eren “els nous carnissers”. Davant els problemes que tenien per guanyar-se la vida amb la carnisseria, el pare de l’Elena, que havia viscut vint anys a França quan era jove, va obrir un supermercat, un model de negoci molt desconegut aleshores a Catalunya. Al principi va ser complicat, perquè els interessos dels bancs eren molt alts i els paradistes del mercat veien amb recel l’obertura dels que consideraven “un altre mercat”. “Gairebé mai no fèiem festa i, quan vaig donar a llum, només vaig aturar-me tres dies”, recorda. Els seus fills també la van ajudar sempre al Súper Elena, especialment els dissabtes, quan no havien d’estudiar.

Fragment extret del llibre “Santjustenques. Vides en democràcia”.

Els inicis

carnisseria antiga
carnisseria antiga2
Parada mercat
parada antiga

les generacions

Les filles de l’àvia Elena

La Marta i la Montserrat, més coneguda com la Pete, són dues de les seves filles que van decidir continuar amb el negoci. Tot i que hi ha moments de l’any on tenen més feina i altres dels germans i germanes també vénen a donar un cop de mà.

La Marta s’encarrega de la part més interna de la carnisseria i, a més, és la creadora de moltes de les delícies innovadores que venem. D’altra banda, la Pete la trobem a la part externa, on s’encarrega de parlar amb els proveïdors i altres temes externs.

martapeteelenasuper

Els joves

I aquí entrem en terreny els joves de la família. L’Àlex, el nét de l’àvia Elena, i la Marta, la seva parella. Nosaltres som els que ens encarreguem de la part digital i de les vendes per internet. Vam veure que el món havia de conèixer els nostres productes, ja que com a joves estem acostumats a comprar carn en altres llocs que no són carnisseries i ens estem perdent un menjar increïble.

Les botigues físiques

carnisseria 2 1
parada mercat

Passatge del Mercat, 22, 08960 Sant Just Desvern, Barcelona

Horari: 8:30h-14h i de 17h-20h de Dilluns a Dissabte

Parada del mercat de Sant Just, Barcelona (1a planta, parada 08)

Horari: Tots els matins de Dilluns a Dissabte