com comprar

Comprar a carnelena.com és molt senzill, ja que no et volem fer perdre una cosa tan important com és el temps. T’ho expliquem amb tres senzills passos:

1- Selecciona els productes que necessitis i que et vinguin més de gust clicant el botó “Comprar”. Aquests s’aniran afegint a la cistella de forma automàtica fins que hi tinguis tots els productes que vols.

En el cas que vulguis més informació sobre aquell producte pots clicar damunt la imatge per tal de veure’n una petita descripció.

2- Un cop tens tots els productes dins la cistella, veuràs que en la part superior al costat dret apareix la cistella. Fent un clic al damunt apareixerà una llista amb tots els productes que has seleccionat fins al moment i el preu total. En aquest moment poden passar tres coses:

  • Si veus un producte no desitjat, podràs prémer la creu per tal d’esborrar-lo.
  • Si vols afegir encara algun producte més, podràs clicar el botó “Seguir comprant”
  • Si la teva compra està completa, hauràs de seleccionar el botó “Confirmar compra”.

3-  En el moment de fer el pagament, et demanarem les teves dades per tal que la comanda arribi a casa teva. Aquestes dades són exclusivament amb aquesta finalitat. Un cop s’han omplert les dades podràs fer el pagament a través de la teva targeta de crèdit o de l’aplicació Bizum. 

A partir d’aquí ja et pots relaxar que de la resta ens n’encarreguem nosaltr@s! 🚚