Trucs per construir l’hamburguesa perfecta

S’ha parlat molt sobre com aconseguir l’hamburguesa perfecta, però només uns afortunats ho han aconseguit… A continuació, trobareu els trucs més ben guardats de l’àvia Elena, així que preneu nota!

  1. Pa d’hamburguesa. Per tal de tenir una base ferma, tria un panet amb consistència, això serà essencial per a sostenir la sucosa carn i els seus acompanyants.
  2. Els acompanyants recomants. Un tros d’enciam, una rodanxa de tomàquet i una mica de ceba. Els complements opcionals serien: l’ou fregit, l’alvocat i el bacó. L’important sempre és la qualitat de l’hamburguesa i en cap cas voldrem reduir el gust d’ella.
  3. El formatge cheddar (o el que més us agradi). Aquest està dissenyat per a fondre’s de manera harmònica i ràpidament.
  4. Torra el pa lleugerament per fer que l’interior tingui més fermesa.
  5. Les salses s’han de posar tant en el pa inferior com el superior.

Consell per servir-les: Embolicar les hamburgueses en pergamí les mantindrà molt calentes i les ajuda a retenir els seus sucs.

Finalment, i per posar-vos un exemple de quin seria per nosaltres el millor ordre per tal d’aconseguir una edificació perfecta, seria: pa, salsa, ceba, hamburguesa, formatge, tomàquet, enciam, bacó i pa.

Ara que us hem explicat el nostre secret més ben guardat, ens agradaria conèixer com ho feu vosaltres per a aconseguir l’hamburguesa perfecta i quins acompanyants i poses.

Us llegim als comentaris! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *