Avís legal

Tots els productes oferits a www.carnelena.com (en endavant, Carnelena) són venuts directament per Carnisseria Elena amb domicili al carrer del Raval de la Creu, 40, 08960, Sant Just Desvern, Barcelona, Espanya.

Per a qualsevol classe de dubte, consulta o suggeriment, pots enviar-nos un correu a info@carnelena.com en qualsevol moment del dia o trucar-nos al 634.429.518. El nostre horari d’atenció al client és de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h de Dilluns a Divendres. 

Et convidem a revisar les nostres condicions generals que regulen l’oferta i la venda de productes de Carnelena a través de la botiga en línia incloses en aquesta pàgina web.

Propietat de la pàgina web

Tots els drets de propietat del domini web i els seus continguts, incloses les imatges, pertanyen a Carnelena, és a dir, cap usuari té autorització per fer un ús d’ells que no sigui d’ús personal i privat. Queda prohibit modificar o fer-ne un ús comercial de qualsevol part o producte de la web.

Condicions d’Ús

Aquestes condicions estan creades expressament per tal de crear un acord legal entre l’usuari i nosaltres, protegint els seus drets com a client i els nostres drets com a empresa.

Les condicions presentades regulen l’oferta, l’acceptació de compra i l’enviament de productes de Carnelena. 

A Carnelena oferim els nostres productes únicament a usuaris sense ànim de revenda. L’usuari pot ser qualsevol persona física o jurídica que fa ús de la pàgina web de forma NO comercial, empresarial o professional. En el cas que això no es compleixi, Carnelena es reserva el dret a no atendre a aquests encàrrecs.

Aquestes condicions no són aplicables als clients que formen part de grups de restauració.

Obligacions de l’usuari

L’usuari està obligat a:

 • Comunicar a Carnelena totes les dades necessàries per tal de fer la comanda. L’usuari ha d’indicar dades reals com nom, cognoms, direcció, i altres dades i accepta que en podem fer ús d’aquesta informació per tal de posar-nos en contacte amb vostè si fos necessari. Si no ens facilita la informació, no es podrà dur a terme la comanda. Si hi hagués un error en les dades o falta d’informació, Carnelena no es fa responsable de possibles retards o errors d’entrega. 
 • L’usuari no pot dur a terme comandes falses. Carnelena es reserva el dret d’anul·lar la comanda i avisar les autoritats necessàries en cas de tenir motius raonables.
 • No dur a terme cap activitat que dificulti els funcionaments dels nostres serveis inclosos a la pàgina web.
 • A pagar els productes de Carnelena que ha demanat a través de la web abans de rebre’ls i les despeses d’enviament si n’hi hagués.
 • Al moment de fer una comanda ens garanteix que és major de 18 anys i que té capacitat legal per cursar aquesta activitat.
Notificacions

Al fer ús de la nostra pàgina web accepta que la major part de les comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contacte a través del correu electrònic que ens heu facilitat.  L’usuari accepta fer servir aquesta comunicació i reconeix que tot allò que enviem compleix amb els requisits legals.

Contracte amb carnelena i acceptació de comandes

Fins que la seva comanda no sigui acceptada per nosaltres (encara que se l’hi hagi carregat al seu compte corrent) no existirà cap contracte entre l’usuari i nosaltres. Si la seva comanda no fos acceptada i ja se l’hi hagués carregat, l’import se li tornarà amb la seva totalitat.

Un cop hagi pagat, rebrà un email com a rebut de la comanda. Això no implica que la comanda hagi estat acceptada, és simplement un resum de la comanda que ha realitzat. Les comandes estan a l’espera de la nostra comprovació i validació. Un cop acceptada se li enviarà un segon email informant que la comanda ha estat enviada. En aquest moment quedarà formalitzat el contracte entre l’usuari i nosaltres.

En el cas de no tenir suficient garantia d’existències d’algun producte o que actualment no estigués disponible, Carnelena podrà abstenir-se a fer la comanda sense responsabilitats cap a l’usuari. En aquest cas, ens comprometem a informar-lo i a retornar-li els diners si ja hagués pagat la comanda.

desistir del contracte

L’usuari podrà abandonar el contracte en un termini dels pròxims 7 (set) dies naturals des de la data de recepció de la comanda. Se li retornarà l’import dels productes de Carnelena seguint la nostra Política de Devolucions. En cap cas se li retornaran les despeses d’enviament, i si aquestes no s’haguessin pagat en el moment de la comanda, es cobrarien en aquell moment (9,95 €).

Aquest dret serà aplicable sempre que vostè torni els productes de Carnelena en les mateixes condicions que ho va rebre, amb el seu embalatge complet i original. Nosaltres determinarem si els productes es troben en les mateixes condicions que van ser enviats. Tots aquells productes que hagin estat fets servir, es trobin incomplets, bruts o en mal estat no seran reemborsats i s’eliminaran amb previ contacte amb vostè.

Abans de desistir del contracte és recomanable llegir la nostra Política de Devolucions.

Existències de productes

L’usuari accepta que els productes que oferim a Carnelena tenen un límit d’existències. Totes les comandes es fan d’acord amb aquesta disponibilitat, si algun producte no ho estigués un cop feta la comanda, l’informarem l’abans possible. En aquest moment l’usuari podrà modificar o cancel·lar la seva comanda.

Carnelena es reserva el dret de modificar els productes que oferim a la pàgina web en qualsevol moment sense un avís previ.

garanties i informació dels productes

Tots els productes que apareixen a la nostra pàgina web estan seleccionats i fotografiats amb gran cura. La calibració de cada pantalla és diferent i no podem garantir que la seva pantalla visualitzi els colors amb total exactitud. Tots els nostres productes són aliments frescos i es mostren amb una idea de presentació. Les imatges de la botiga online  poden no coincidir exactament amb els productes entregats.

esdeveniments fora del nostre control

No ens fem responsables de retards en les entregues per esdeveniments que estiguin fora del nostre control raonable (causes de força major) com:

 • Vagues, tancaments patronals o altres mesures reivindicatives.
 • Revoltes, atacs/amenaces terroristes o de guerra.
 • Incendis, explosions, tempesta, inundacions, terratrèmols, epidèmies o qualsevol desastre natural
 • Impossibilitat d’ús de trens, vaixells, avions, transports de motos o altres mitjans de transport públics o privats.
 • Impossibilitat de fer servir sistemes públics o privats de telecomunicacions
 • Actes, decrets, legislació, normativa o restriccions d’altres governs
 • Per temes relacionats amb la Covid-19.

La nostra obligació de compliment de contracte quedarà suspesa durant el període de temps que duri  la Causa de Força Major i disposarem d’una ampliació en el termini per dur a terme la nostra obligació.